برگزاری هفته گردشگری با شعار گردشگری و صلح در همدان

0

برگزاری هفته گردشگری با شعار گردشگری و صلح در همدان

نسرین زندی

«محسن معصوم‌علیزاده» مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان بعدازظهر دوشنبه دوم مهرماه۱۴۰۳ در نشست خبری که به مناسبت هفته گردشگری برگزار شد، گفت : هفته گردشگری از پنجم تا یازدهم مهرماه در کشور برگزار می‌شود همه ساله در این هفته شعار گردشگری تعیین می‌شود که امسال «گردشگری و صلح» در نظر گرفته شده است.

معصوم‌علیزاده برگزاری جشن هشتمین سالروز جهانی شدن لالجین را از برنامه‌های شاخص در هفته گردشگری اعلام کرد و افزود: جشن پاسداشت سالروز جهانی شدن لالجین با حضور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دوازدهم مهرماه در این شهر برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه همدان از استان‌های دارای ظرفیت‌های گردشگری بالا و متنوع در غرب کشور است و برنامه‌های این هفته با هدف معرفی ظرفیت‌های همدان برای جذب گردشگر در دستور کار قرار دارد، گفت:  برگزاری جشنواره مبل و منبت به مدت یک ماه در ملایر، جشنواره آیین برداشت انگور، جشنواره فرش ملی کسب، جشنواره شیره­پزی مانیزان، جشنواره بادام و گردو علی آباد و جشنواره ترشیجات سامن از برنامه‌هایی هستند که به مناسبت هفته گردشگری برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان در ادامه افزود: برپایی جشنواره غذا با محوریت میراث ناملموس، جشنواره آلو ملحمدره اسدآباد، برپایی مسابقه عکاسی، جشنواره سیب در نهاوند، جشنواره غذاهای محلی در فامنین، جشنواراه آلو در حیدره قاضی‌خان شهرستان بهار، مسابقه عکاسی و جشنواره آش‌های محلی و مسابقه نقاشی کودکان در کبودراهنگ و فامنین و جشن شکرگزاری برداشت محصول در رزن از دیگر برنامه‌ها در هفته گردشگری استان همدان است. نشست تخصصی گردشگری و صلح نیز به صورت سمینار در ۸ مهرماه در دانشگاه بوعلی برگزار خواهد شد.

در راستای جذب توریست در حوزه بین‌المللی و داخلی اقدامات درخوری صورت گرفته اگرچه باید بیش از اینها برنامه تدوین شود. در همدان نیز طی هفته گردشگری به تأسی از کشور برنامه‌های متعددی با هدف معرفی تاریخ و تمدن این استان برگزار خواهد شد.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان همدان با اشاره به برگزاری ۲۳ مورد جشنواره در حوزه گردشگری در استان طی هفته گردشگری کفت: نیازمند افزایش کمی و کیفیت جشنواره‌ها هستیم تا تاثیر بسزایی در معرفی استان داشته باشد. ضمن اینکه این جشنواره‌ها باید در طولانی‌مدت به صورت ساختارمند برگزار شود.

وی با تأکید براینکه کیفیت سرویس‌های بهداشتی تأثیر بسزایی در رضایتمندی گردشگران دارد، تصریح کرد: بر اساس تلاش انجام شده ۳۶ چشمه سرویس بهداشتی با اعتبار یک‌میلیارد تومان تعمیر و تجهیز شده است.

محسن معصوم‌علیزاده از برگزاری نشست ملی ویژه با نماینده ادیان مختلف با حضور ۱۰ سفیر از کشورهای اروپایی و آسیایی در همدان خبر داد و گفت: در کنار نشست ادیان ۱۰ سفیر از کشورهای مختلف همچون ارمنستان، ترکیه، چین و کره دعوت شده‌اند و تور گردشگری نماینده ادیان نیز در سطح بین‌المللی برگزار می‌شود. به طوری که۱۱ و ۱۲ مهرماه تور گردشگری سفرا و ادیان و بازدید از اماکن گردشگری استان را خواهیم داشت.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان همدان در ادامه افزود: تمام تلاش ما به منظور معرفی همدان به عنوان مقصد گردشگری در غرب کشور است اگرچه این مهم نیازمند همدلی و همراهی است. در حوزه گردشگری و تقویت ماندگاری توریست نیازمند افزایش زیرساخت‌ها در حوزه اقامتی و توسعه خطوط ریلی و هوایی هستیم. حوزه گردشگری برای ماندگاری گردشگران نیاز به افزایش زیرساخت‌های لازم اقامتی پذیرایی دسترسی راه‌ها داریم که از نظر خطوط جاده‌ای وضعیت خوبی داریم و در خطوط ریلی و هوایی باید اقداماتی صورت بگیرد.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان همدان با تاکید بر اقامت گردشکران در استان، خاطرنشان کرد: در شش ماهه ابتدای امسال ۴۵۸ هزار نفر اقامت در سامانه جامع ثبت شده است. در طول سال گذشته ۱۹ هزار اقامت در استان ثبت شده است در حالیست که اقامت شش ماهه نخست امسال ۱۷ هزار ثبت شده که نشان از رشد قابل ملاحظه دارد.

بیش از دو میلیون گردشگر از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی همدان بازدید کردند و همچنین دو میلیون و ۸۰۰ هزار بازدید از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی همدان صورت گرفته است.

غار علیصدر نیز با بازدید ۵۶۶ هزار گردشگر طی شش ماه اول سال‌جاری در صدر بازدیدهای گردشگران در شش ماه نخست سال قرار گرفت به طوری‌که این میزان نسبت به سال گذشته افزایش قابل توجهی داشته است. از آرامگاه بوعلی نیز ۱۹۵ هزار نفر بازدید، آرامگاه باباطاهر ۱۶۷ هزار نفر بازدید و ۹۷ هزار نفر بازدید از هگمتانه طی شش ماه صورت گرفته است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.