هفتادونه درصد مشترکین ما خانگی هستند

هفتادونه درصد مشترکین ما خانگی هستند

نسرین زندی

«علی سهرابی‌ بیدار» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان روز شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ در نشست خبری با خبرنگاران اعلام کرد: استان همدان در حال حاضر ۸۴۳ هزار و ۱۸۵ مشترک  برق دارد. از این تعداد ۶۷۱ هزار و۸۶۶ مشترک یعنی ۷۹.۷ درصد مشترکین ما خانگی هستند که ۳۲.۵ درصد مصرف انرژی را دارند و۳۴ هزار و ۹۹۵ مشترک ما (شامل ۴.۲ درصد مشترکین) در تعرفه عمومی هستند که ۷.۵ درصد انرژی مصرف می‌کنند.

وی در ادامه افزود: ۱۴هزار و ۱۴۷ مشترک یعنی ۱.۷ درصد مشترکین ما در تعرفه کشاورزی با ۳۶.۷ درصد مصرف انرژی، ۷ هزار و ۲۰۷ مشترک یعنی ۰.۹ درصد مشترکین با ۱۳.۷ درصد مصرف انرژی در تعرفه صنعتی و ۱۱۱ هزار و ۳۵۵ مشترک یعنی ۱۳.۲ درصد مشترکین نیز با ۸ درصد مصرف انرژی در بخش سایر مصارف قرار دارند. ۳ هزار و ۶۱۵ مشترک یعنی ۰.۴ درصد مشترکین ما نیز با ۱.۷ درصد مصرف انرژی در بخش معابر هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان از بهره‌برداری از ۱۲۱ پروژه در حوزه اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‌های توزیع شهری و روستایی خبر داد و افزود: در حوزه توسعه و احداث شبکه‌های روستایی نیز ۵۶ پروژه با اعتبار ۲۸۶ میلیارد و ۲۸۰ میلیون ریال و در حوزه اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‌های روستایی ۹۰ پروژه با اعتبار ۵۲۱ میلیارد و ۴۳۰ میلیون ریال به بهره‌برداری رسید.

سهرابی بیدار با اشاره به هوشمندسازی شبکه، در طول سه سال گذشته، گفت: ۴۵۹ نقطه کنترل‌پذیر روی شبکه ۲۰ کیلو ولت استان ایجاد شده است. در حال حاضر تمامی کنتورهای برق در بخش کشاورزی و صنعتی و ۹۰ درصد کنتورها در بخش اداری استان همدان هوشمندسازی شده و از راه دور قابل رصد و پایش است.

سهرابی بیدار در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت نیروگاه‌های خورشیدی در استان گفت: در حال حاضر ۷ نیروگاه خورشیدی با قدرت ۴۹ مگاوات در استان فعال است.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ نیروگاه کیلوواتی نیز در بخش‌های مختلف با مجموع توان ۲ مگاوات در حال بهره‌برداری است، افزود: یک نیروگاه ۱۳۵ مگاواتی توسط شرکت پاسارگاد در حال اجرای عملیات احداث است (کبودراهنگ) که اخیرا با حضور وزیر کشور کلنگ‌زنی شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان عنوان کرد: ۵ مگاوات نیز توسط متقاضیان بومی در حال اجرای عملیات احداث (ویان و جوکار) است.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ نقطه در استان برای احداث نیروگاه‌های ۳ مگاواتی توسط شرکت به ساتبا معرفی شده است، افزود: ۵۲ نقطه تایید شده و۳۰ ساختگاه به شرکت توزیع استان تخصیص داده شده که از تعداد ۳۰ نقطه ۱۰ ساختگاه پیمانکار مجری هم معرفی شده و در حال تحویل زمین است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان همچنین گفت: ۹۹ درصد قبوض برق استان به صورت غیر حضوری پرداخت و ۷۰ درصد خدمات نیز به صورت غیر حضوری ارائه می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *